Fenerbahçe’nin gündeminde olan ve U19 takımı ile çıkacağı konuşulan Süper Kupa maçına, A takım ile çıkması gerektiğini düşünüyorum. Peki neden böyle düşünüyorum. Açıklayayım
Ligin bitimine 7 hafta kala, şampiyonun Galatasaray’ın evinde belirleneceği ön görülen sezonda, 7 Nisan’da Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçının öneminin bir kupadan daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Eğer ki Süper Kupa maçına çıkıp, Galatasaray’ı hakeme rağmen eze eze, parçalaya parçalaya alacağımız galibiyet ile o kupayı kazanırsak, Türk Telekom Arena da oynayacağımız Galatasaray maçında psikolojik üstünlüğü %100 elimize almış ve Galatasaray’ın ev sahibi avantajını ortadan kaldırmış olacağız.
Evet hakemlerin zaten ne olduğu belli, federasyonun yaptığı skandalları saymakla bitiremeyiz ama şunu unutmamak lazım. Biz bu yarışın içindeysek, bir çok kez hakemleri yenerek aldığımız galibiyetler, puanlar sayesinde. Takımı motive etmek, onları bu maça hazırlamak ve bu kupayı almak, Galatasaray’a, TFF’ye ve onların arkasındaki güçlere vuralacak en büyük darbedir. Biz Fenerbahçe’yiz. Biz mücadele etmeyi bırakmadığımız için Fenerbahçe’yiz.
Yönetime çağrım o maça çıkın, vurun, kırın, parçalayın. Formalar sırılsıklam olsun, ne yaparsanız yapın o maçta Galatasaray’ı ezerek o kupayı alın. Çekilmek Fenerbahçe’ye yapılacak en büyük ihanettir.