bufenerbizim Fenerbahçe tarihinde bir çok kez üst seviye kadrolar kurulmuştur. Gelmiş geçmiş en iyi kadroyu beraber kuralım mı? O zaman ben başlıyorum. Kale: Volkan Demirel Defans: Gökhan Gönül, Luciano,Lugano,Roberto Carlos Orta Saha: Appiah, Emre Belözoğlu, Alex De Souza Hücum: Kuyt, Van Persie, Anelka Sizde kadrolarınızı bu gönderinin altına yazın, en beğenilen kadroya ufak bir ödül verelim 💪
Zeynomanski Kalede Volkan demirel Defans Ferdi Kadıoğlu Kjaer Skrtel Santos Orta saha Fred Appiah Diego Ribas Hücum Syzmanski Tuncay Serhat Akin
Umtcnsntrk Kalede Rüştü Reçber Defans Gökhan Gönül - Lugano - Kim - R. Carlos Orta Saha Fred - Appiah -Alex Hücum Tuncay - Aykut Kocaman - Rıdvan Dilmen
Kentin_timsahi Kalede volkan defans gokhan gonul kim min jee becao ferdi orta saha fred alex mesut forvet nani van persi cengiz abi bana çıksın nolur
sadeceosii Rüştü Reçber , İlker Yağcıoğlu , Luciano , Lugano , R. Carlos , Rıdvan Dilmen , Oğuz Çetin , Alex de Souza , Tuncay Şanlı , Lefter , Hooijdong. Karşınızda Fenerbahçe’nin Gelmiş Geçmiş En İyi 11′i 🙂